Asigurarea Maşinii în UK

Am selectat cele mai bune site-uri de comparare a asigurărilor auto doar pentru dumneavoastră. Introduceţi datele şi  veţi obţine cele mai ieftine preţuri pentru asigurare.

Număr de înmatriculare:
GB
Calculează Online »

Quotezone Logo

Compară acum asigurările auto – ai la dispoziție un număr mare de oferte competitive în doar câteva min.

Confused.com Logo

Un site din Marea Britanie, foarte popular pentru compararea asigurărilor auto.

Pentru cea mai mare gamă de cotații și pentru cea mai ieftine oferte, folosește ambele site-uri de comparare a prețurilor recomandate de noi.

Asigurarea maşinii pentru cetăţenii români care trăiesc în Marea Britanie

În Marea Britanie, este ilegal să conduci un autoturism, un autocamion sau autoutilitară fără asigurarea minimă obligatorie, cunoscută sub numele de asigurare pentru terţă parte. Aceasta este echivalentul poliței de asigurare RCA din România. Lipsa acestei polițe de asigurare pentru maşină atrage confiscarea maşinii şi plata unei amenzi foarte mari. În Marea Britanie este asigurată persoana care conduce maşina, iar nu maşina (așa cum este în cazul poliței RCA din România).

Bineînţeles, asigurarea pentru terţa parte este asigurarea minimă obligatorie,dar este de preferat ca aceasta să fie extinsă cu opţiunile de acoperire daună în caz de incendiu şi furt sau cu opţiunea de acoperire completă (Casco – ‘Fully comprehensive’).  De fapt, de cele mai multe ori, asigurarea completă este mult mai ieftină decât asigurarea minimă obligatorie.

Preţurile asigurărilor auto variază, aşa că procesul de căutare a ofertelor vă va costa bani și timp. Cel mai rapid mod de a obţine un număr cât mai mare de oferte competitive este de a vizita un site de comparare . Doar vă introduceţi datele şi vi se va prezenta o varietate de oferte bazate pe acele date.