Woman driving Audi car - dashboard with iPhoneAr trebui să prospectez piaţa mai în amănunt pentru oferte de asigurări?

Sunt toate asigurările auto la fel? Nu – aici vă puteţi orienta și alege cea mai bună ofertă.

Înainte de a începe să căutaţi cele mai ieftine oferte de asigurări auto, asiguraţi-vă că aveţi permis auto ce vă dă dreptul de a conduce în Marea Britanie. Există câteva reguli care trebuie respectate, dar, în general, dacă deţineţi permis auto european sau internaţional vă este permis să conduceţi în această ţară pentru o perioadă scurtă de timp. Este de recomandat să verificaţi la autorităţile locale pentru cât timp vi se permite să conduceţi cu permisul dumneavoastră auto, până la preschimbarea acestuia cu un alt permis auto valid în Marea Britanie.

Confused.com Logo

Compară acum asigurările auto – ai la dispoziție un număr mare de oferte competitive în doar câteva min.

GoCompare Logo

Un site din Marea Britanie, foarte popular pentru compararea asigurărilor auto.

Din această cauza, găsirea unei asigurări la un preţ rezonabil nu va fi deloc uşor. Dacă închiriaţi un vehicul, o să vi se pară mult mai convenabil să plătiţi un preţ mai ridicat care vă va fi fixat de către firma de închirieri, decât să căutaţi dumneavoastră personal asigurare. Oricum, dacă sunteţi în căutarea unei asigurări auto ieftine trebuie să luaţi în considerare un factor major de care să vă feriţi. Câteva companii de asigurări nu vor ţine cont de istoricul dumneavoastră de conducător auto şi indiferent cât lipsit de incidente ar fi el,  veţi constata că veți plăti, în continuare, preţuri mari pentru asigurare.

Asiguraţi-vă că aţi găsit o companie de asigurări care va ţine cont şi de trecutul dumneavoastră ca șofer şi astfel veţi încheia asigurări mai ieftine.