Asigurare Auto Temporară în UK

Asigurare Auto Temporară în UK

  • Asigurare de la o oră la 28 de zile
  • Află prețul în 2 minute
  • Plătești online și primești polita instant
Număr de înmatriculare:
GB
Calculează Online »

Dacă ai nevoie de asigurare auto doar pentru o zi sau o săptămână, probabil vei dori să iei în considerare achiziționarea unei asigurări auto temporare sau o asigurare auto pe termen scurt.

Asigurarea auto temporară este bună pentru urgențe sau dacă dorești să împrumuți mașina sau furgoneta de la un prieten pentru a-ți muta mobila sau pentru a vizita Europa continentală. Poate fi de asemenea folositoare dacă ai prieteni care te vizitează și dorești să îi asiguri pentru a putea să-ți conducă vehiculul. Regatul Unit este diferit de România – aici se asigură persoana, nu vehiculul.

GoShorty Logo

Affordable temporary insurance in just 90 seconds – cover from 1 hour up to 28 days.

O asigurare auto temporară poate începe din momentul în care ai achiziționat-o sau poate fi programată pentru o zi sau săptămână mai târziu.

Asigurarea auto temporară are un preț pe zi așa că dacă o comparăm cu asigurările auto anuale aceasta este mult mai scumpă. Cu toate acestea, îți oferă flexibilitate. Pentru orice perioade mai lungi de câteva săptămâni poate fi mai ieftin să achiziționezi o poliță de asigurare auto pe întregul an sau să fii adăugat ca șofer desemnat pe polița de asigurare auto deja existentă.

Asigurarea auto temporară garantează că vei fi acoperit total pentru mașina pe care o conduci, fiind similară cu asigurările RCA și Casco din România. Pentru mașina pe care o împrumuți – reducerea pentru cei care nu au provocat daune în trecut (bonus-malus) e protejată pentru proprietar.

Detaliile de care ai nevoie

Titlu, nume, adresă, starea civilă, data nașterii, detalii legate de ocupație (incluzând cu ce te ocupi și industria în care lucrezi), de cât timp trăiești în Regatul Unit, categoria permisului, de cât timp ai permis de conducere, dacă ai avut accidente, dacă ai avut condamnări legate de conducere, dacă ai antecedente penale.

Apoi, pentru mașina în sine va trebui să știi numărul de înregistrare, fabricantul, modelul, etc.

În final, data de la care dorești să înceapă asigurarea.