Woman in front of broken down carLa ce pachete adiţionale ar trebui să mă gândesc?

Odată ce v-aţi decis asupra asigurării auto, mai este ceva ce aţi putea să adăugaţi?

Dacă sunteţi străin şi vreţi să conduceţi în Regatul Unit, veţi avea nevoie de asigurare pentru maşină încheiată în Regatul Unit. Am discutat în articolele anterioare tipurile de asigurări de care aveţi nevoie şi diversele prevederi legale din Marea Britanie, necesare pentru a putea conduce autovehicule. Am discutat, de asemenea, despre ce aveţi nevoie să ştiţi pentru a găsi cele mai bune oferte de asigurări . Există câteva pachete adiţionale pe care aţi dori să le luaţi în considerare pentru protecţia dumneavoastră completă împotriva evenimentelor neprevăzute.

Confused.com Logo

Compară acum asigurările auto – ai la dispoziție un număr mare de oferte competitive în doar câteva min.

GoCompare Logo

Un site din Marea Britanie, foarte popular pentru compararea asigurărilor auto.

Majoritatea poliţelor de asigurare din Marea  Britanie oferă acoperire pentru defecţiuni, ca parte inclusă în poliţă sau ca opţiune adiţională la poliţă. Chiar şi cea mai de bază acoperire oferită de asigurare vă costă foarte puţin şi vă oferă acoperire în caz de defecţiune a maşinii. Dacă engleza dumneavoastră nu e destul de bună, veţi avea dificultăţi cu privire la ridicarea maşinii şi a reparării acesteia. Întrebaţi-vă asigurătorul despre adăugarea acestei opţiuni la poliţa de asigurare.

Puteţi lua în considerare, de asemenea, acoperirea cheltuielilor legale.  Această acoperire, în general, asigură conducătorii auto care din diverse motive nu au poliţă de asigurare a maşinii, şi include consultanţa juridică, costuri şi cheltuieli pentru a cerceta reclamaţiile, cât şi cheltuielile ce survin din rănirea sau moartea unei persoane, ca rezultat al accidentului. Costurile legale pentru cercetarea reclamaţiilor pot fi foarte mari în Marea Britanie, deci pentru a economisi bani în moment de răscruce e mult mai rentabil să adăugaţi acest tip de opţiune la poliţa dumneavoastră.