Autó Biztosítás Angliában

Kiválasztottunk néhányat a legjobb biztosítási ár-összehasonlító weboldal közül. Adja meg az adatait, és remek biztosítási díjakat fog találni!

Rendszám:
GB
Kiszámitom a díjakat! »
Quotezone Logo

A népszerű brit weboldal gépjármű-biztosítások összehasonlítására.

Confused.com Logo

Confused.com: Gépjármű-biztosítás összehasonlítása – hasonlítsa össze a versenyképes árakat mindössze néhány perc alatt.

Az árajánlatok széles választékáért és a hatalmas megtakarítási lehetőségekért használja mindkét ár-összehasonlító honlapot.

Autóbiztosítás az Egyesült Királyságban élő magyar állampolgárok számára

Az Egyesült Királyságban törvényellenes autót vagy tehergépjárművet vezetni a minimális biztosítási fedezet, a kötelező felelősségbiztosítás nélkül. Ez egyenértékű a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, személyi és anyagi kárral kapcsolatos felelősséggel. Ha nem rendelkezik megfelelő biztosítással, az Egyesült Királyságban lefoglalhatják az autóját, és pénzbírságot is kaphat. Az Egyesült Királyságban nem maga az autó, hanem a sofőr a biztosított vezetéskor.

Természetesen a “felelősség” csak egy minimális összeget fedez, és feltételezzük, hogy a biztosítást ki szeretné terjeszteni tűz- és lopáskárra vagy akár a “teljes körű” tartalomra, ami a magyar CASCO-val egyenértékű. A teljes körű biztosítás gyakran olcsóbb!

A gépjármű-biztosítás árai nagyban különböznek, így megéri alaposan körülnézni. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb versenyképes ajánlathoz férjen hozzá, a legcélszerűbb egy összehasonlító honlapot felkeresni. Elég egyszer megadni az adatait, és ennek alapján máris böngészheti a különböző árajánlatokat.