Piese Auto în UK

În Marea Britanie, tariful mediu la atelierele principale și atelierele fără franciză este de 74,33£ pe oră! Costul unui mecanic auto din Londra este undeva la o medie de 91,99£ pe oră.

Dacă ești capabil să-ți repari mașina sau dacă ai un prieten care ți-o poate repara, atunci  comandă piesele originale de la partenerii noștri și așteaptă să fie livrate chiar la ușa ta. Astfel vei putea economisi câteva mii pe care altfel le-ai fi cheltuit în atelierele auto.

Euro Car Parts Logo
  • Peste 200 magazine în Marea Britanie.
  • Comandă online cu livrare gratuită în  Marea Britanie sau ridică-ți coletul de la filiala locală .
  • Repară-ți mașina cu piese auto livrate chiar la ușa ta.

Mechanic working on carPiese Service Auto

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de piese de service pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: filtre de aer, filtre de combustibil, filtre de ulei, bujii și ștergătoare de parbriz.

Piese Frână Auto

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de piese de frână pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: discuri de frână, lichid de frână, plăcuțe de frână, cabluri de frână de mână și șaibe.

Piese Motor Auto

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de piese de motor pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: închideri etanșe, cabluri de aprindere, bile de distribuție și intensificatoare de viteză.

Suspensii Auto și Componente de Direcție

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de componente de direcție și suspensii auto pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: garnituri suspensie, bucșe, suporturi pentru motor, cremaliere de direcție.

Piese pentru Transmisiile Auto și Cutie de Viteze

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de piese pentru cutia de viteze și piese pentru transmisiile auto pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: rulmenți pentru roți, kituri de ambreiaj, cabluri ambreiaj și planetară.

Piese pentru Răcirea și Încălzirea Auto

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de piese de răcire și încălzire auto pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: radiatoare auto, intercoolere, termostate.

Piese Auto Electrice și de Iluminat

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de piese electrice pentru autovehicule și piese de iluminat auto pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: baterii auto, lămpi auto, lumini, alternatoare la cele mai bune prețuri.

Piese de Caroserie și Eșapament

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de caroserii și eşapamente  pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: ștergătoare de parbriz, oglinzi, piese de eșapament, catalizatoare și panouri de caroserie la cele mai bune prețuri.

Lubrifianți Auto și Lichide

Partenerii noștri dispun de o gamă de lubrifianți și lichide pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: ulei de motor, lichid suspensie și lichid la servodirecție la cele mai bune prețuri.

Accesorii Auto

Partenerii noștri dispun de o gamă largă de accesorii auto pentru orice model de autovehicul disponibil, inclusiv: cotiere, suporturi pentru biciclete, garnituri de încălțăminte, covorașe, capotă portbagaj, bare de acoperiș, huse pentru scaune, bare de remorcare și paravanturi auto disponibile la cele mai bune prețuri.

NOTE PENTRU CONDUCĂTORII MAȘINILOR IMPORTATE

Mașini cu Volan pe Partea Stângă & Mașini Importate din Europa

Majoritatea pieselor de mai sus și cele ale partenerilor noștri sunt pentru autoturismele cu volan pe partea dreaptă, așa că atunci când se menționează “partea șoferului”, aceasta se referă la  partea șoferului unei mașini cu volan pe dreapta, iar  când spunem “partea pasagerului”, înseamnă partea pasagerului pe o mașină cu volan pe dreapta.

Vehiculele importate din Europa ar putea avea unele piese extrem de greu de selectat. Informațiile referitoare la vehicul nu sunt la fel de ușor disponibile ca și vehiculele înmatriculate în Europa, așa că trebuie să subliniem faptul că atunci când comanzi piese pentru un vehicul importat, asigură-te că informațiile tehnice furnizate pe site-ul nostru corespund specificațiilor exacte ale piesei pe care o dorești.