Застраховка на кола в англия

Ние сме избрали някои интернет сайтове за сравняване на цените на най-добрите застраховки. Въведете Вашите данни и ще намерите чудесна цена на застраховка!

GB
Сравни цените! »

Quotezone Logo

Популярен сайт в Англия за сравняване на застраховка гражданска отговорност и автокаско.

Confused.com Logo

Сравняване на автомобилни застраховки – сравнение на голям брой конкурентни оферти само за няколко минути.

Автомобилна застраховка за българските граждани, живеещи във Великобритания

Автомобилна застраховка за българските граждани, живеещи във Великобритания

В Обединеното кралство е нарушение на закона да шофирате автомобил, микробус или камион без абсолютния минимум на застрахователно покритие, известен като застраховка гражданска отговорност. Това е еквивалентът на Застрахователна полица Гражданска отговорност в Република България. Липсата на точната застраховка може да доведе до голяма глоба, ако колата Ви бъде спряна за проверка. Във Великобритания се застрахова човекът, който кара колата, не самият автомобил.

Разбира се, покритието „трета страна“ е абсолютният минимум и най-вероятно ще искате да го разширите за включване на „пожар и кражба“ или дори „пълно“ покритие. В действителност, пълното покритие често може да бъде по-евтино!

Цените на автомобилна застраховка се различават значително, така че си струва да се огледате. Най-бързият начин да получите голям брой конкурентни котировки е да посетите един сайт за сравнение на цени. Просто въведете данните си веднъж и ще Ви бъдат представени най-различни оферти въз основа на тези данни.